QUI SOM

Fa trenta-un anys, per a la muntanya, només hi corrien quatre “sonats”. Ara la muntanya s’ha omplert de gent que corre i de gent que organitza curses. A Alpens, malgrat tots aquests anys i malgrat els canvis que el temps comporta, mantenim el mateix esperit del primer dia:
Ambient selecte! No ens agraden les multituds, preferim la qualitat a la quantitat. El nostre objectiu és que us sentiu sempre entre amics, col·legues. Màxim respecte i admiració per la muntanya: la Natura ens acull i nosaltres en formem part. Màximes facilitats i bon servei als/les participants! Els corredors i les corredores sou el centre protagonista de la cursa. Nosaltres aspirem ser uns amfitrions modèlics. Bon rotllo! El bon humor i el companyerisme per sobre de tot.
“Fondistes Club d’Alpens”, va néixer amb la 3 Comarques. Quan vàrem començar, buscàvem un nom que ens identifiques i de seguida vàrem tenir molt clar que nosaltres érem “fondistes”. “Fondistes” perquè ens agrada el “fons”, les curses llargues. No en tenim mai prou, i “ en el fons” potser sí que som una mica masoquistes. I “fondistes” també perquè, quan acabem de córrer, quan acabem de les nostres sessions per les muntanyes de l’alt Lluçanès, cansats de fer la cabra i el porc senglar, fem les importantíssimes i indispensables “sessions tècniques” a base de bona cervesa i bons menjars, a la Fonda d‘Alpens, epicentre intel·lectual i espiritual del club.


Segueix-nos a  Facebook i a Instagram.

Avís Legal
Copyright © 2018 Trail3comarques | Lloc web creat per Grup Internovatec.